Informace o nadcházející sezóně

Informace o nadcházející sezóně

Milí motorkáři!
Jakožto členy motorkářského klubu bychom vás rádi informovali o záměrech Nadace ORLEN Unipetrol na nadcházející sezónu.
Vzhledem k tomu, že se sice již situace s pandemií zlepšuje, ale stále nevíme, co bude na podzim, rozhodla se Nadace ORLEN Unipetrol letos udělat koncept trochu jinak. Nadace společně s ambasadory motorkářského klubu Uniriders, Jiřím Klapště a Lukášem Volák, tak vymysleli koncept „100 000 km pro nadaci“.
A jak by to celé mělo fungovat? Pro členy Uniriders jsou připraveny samolepky a všichni budeme moc rádi, když kamkoliv pojedete a uznáte za vhodné, tuto samolepku umístíte, vyfotíte se, pošlete nám fotku a společně s fotkou nám napíšete informaci, kde jste byli a kolik jste ujeli kilometrů.
Postupně se nám budou tyto kilometry sčítat a následně má nadace v plánu 100 tisíc najetých kilometrů proměnit v peníze (doufejme, že jich bude 100 tisíc) a následně rovným dílem 50/50 rozdělit mezi „Nadaci policistů a hasičů“ a opět na podporu nemocného člena rodiny zaměstnance ORLEN Unipetrol.
Samozřejmě by všechny mrzelo, kdybychom se vůbec neviděli a proto je v plánu během září udělat setkání jak s vámi, tak s Nadací ORLEN Unipetrol a Nadací policistů a hasičů. Zatím je vše v jednání a společně s ambasadory Uniriders se vše vymýšlí. Plán je ale zatím ten, že bychom se potkali někde například na Polygonu v Mostě, udělali bychom nějaké cvičení v motorkářských dovednostech, vystoupení stunridera Martina Krátkého atd. Vše se zatím plánuje, ale jakmile bude více informací, budeme vás kontaktovat.
Letošní charitativní spanilá jízda tedy bude o vašich naježděných kilometrech. Budeme rádi, když samolepky, které vám přijdou poštou, umístíte na nějaká zajímavá místa a podělíte se s námi jak o fotografii, tak o počet kilometrů, abychom těchto sto tisíc nasbírali a zase tak někomu pomohli.
Doufejme, že na jaře 2022 již budeme moci uspořádat klasickou Spanilou jízdu tak, jako byl první ročník.